Transport Romania Norvegia

Singura firma de transport persoane in Norvegia din Romania, Comati Psg se mandreste cu un parc de autocare ultramoderne si performante.
In 20 de ani de experienta in transportul de persoane , compania noastra nu a inregistrat nici un incident fapt ceea ce ne situeaza in topul celor mai sigure firme de transport din Romania.

Datorita seriozitatii  echipei noastre, datorita faptului ca nu  inregistram intarzieri pe traseu, nu ne abatem de la programul curselor si respectam pe deplin confortul si siguranta pasagerilor nostrii ocupam pozitie fruntasa in transportul de persoane catre Norvegia si restul tarilor Nordice.

Norvegia, alaturi de Suedia si Danemarca, devin o destinatie preferata  de calatorie pentru tot mai multi romani. Ne bucuram ca putem veni in sprijinul clientilor nostrii cu servicii de transport international de calitate.

Transport Romania – Norvegia

Norvegia este o tara predominant muntoasa , teritoriul tarii fiind strabatut de Alpii Scandinavici. Norvegia ofera o mare varietate de muzee si expozitii, pentru toate gusturile. Multe dintre muzeele in aer liber sunt de fapt cladiri vechi care au fost conservate pentru posteritate.

Oslo , capitala Norvegiei, este cel mai mare oras din Norvegia, bogat in cultura, folclor si fascinanta istorie a vikingilor.Oslo – orasul Premiului Nobel pentru Pace, a fost fondat in anul 1000 si a aniversat un mileniu in anul 2000. Cel mai frumos oras din Norvegia, Oslo adaposteste :  Palatul Regal si Muzeul Edvard Munch,  Muzeul Vigeland din Parcul Frogner, Muzeul Ambarcatiunilor Vichinge, Muzeul Folcloric si multe alte obiective turistice.

Bilete transport Romania – Norvegia

Firma noastra de transport persoane va pune la dispozitie o aplicatie web complexa dar usor de utilizat in acelasi timp pentru a facilita achizitionarea biletelor online. Astfel puteti cumpara bilete online prin plata cu cardul , puteti rezerva un loc pentru o cursa de transport persoane din Romania catre Norvegia,  sau puteti alege returul pentru un bilet deja achizitionat.
Site-ul nostru www.comati-psg.ro ofera clientilor posibilitatea de a urmarii traseul autocarelor LIVE  prin intermediul unei harti interactive.