Transport international persoane

Firma Comati PSG din Romania realizeaza transport international persoane in Scandinavia din 1991. Incepand cu luna Ianuarie 2011 , compania noastra de transport a deschis o noua linie catre Norvegia cu plecare din Bucuresti, Romania.

Transportul international de persoane este realizat in conditii de maxima securitate si confort. Deoarece satisfactia clientilor nostrii constituie principalul tel al firmei ne reinventam in fiecare an , venim cu solutii  si propuneri noi pentru a indeplinii toate cerintele pasagerilor.

  • Astfel marim anual parcul auto prin achizitionarea unor autocare si microbuze noi, ultramoderne cu multiple dotari : aer conditionat, scaune reglabile, toaleta ecologica, dvd-player, priza pentru laptop etc.
  •  In timpul curselor internationale de persoane Romania – Norvegia oferim cadouri supriza si cafea pasagerilor.
  • Punem la dispozitia clientilor un sistem de consultanta non-stop atat prin email cat si prin telefon
  • Ne preocupam pentru siguranta pasagerilor cursei Romania – Norvegia .Transportatorul international asigura pasagerii pentru toate vatamarile corporale rezultate din deplasarea vehiculului si din prezenta lor in vehicul.
  • Oferim reduceri promotionale de 5% pentru achizitionarea biletelor online. Deasemenea oferim preturi speciale pentru calatoriile dus-intors, pentru copii si pensionari.

 

Transport international persoane

Compania romana Comati Psg, cu prestigiu in domeniul transportului international de persoane a fost infiinta in anul 1991.
Principalele activitati ale companiei noastre efectueaza curse internationale in regim de linie regulata catre Norvegia, avand sediul central in Timisoara, Romania.

Activitatile companiei Comati Psg s-au diversificat cu timpul, ajungand in prezent sa acopere o gama larga de servicii: transport international persoane, linii regulate cu autocare moderne spre Norvegia, Suedia, Danemarca,  curse internationale speciale pentru diverse excursii turistice, transfer si curse express pentru liniile directe principale catre Scandinavia.