Transport Norvegia

Firma internationala de transport persoane Comati PSG detine un parc de autocare ultramoderne si performante cu ajutorul carora desfasoara regulat curse directe de transport persoane in Norvegia.

Incepand cu Ianuaria 2010, compania noastra de transport a deschis o linie noua Romania – Norvegia cu plecare in fiecare joi din Romania.

Transport Norvegia

Cursa  transport persoane Norvegia pleaca din Bucuresti, Romania in fiecare Joi dimineata spre Norvegia pe ruta : Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Fagaras, Sibiu, Sebes, Orastie, Deva, Arad, Timisoara, Sannicolau Mare, Copenhaga, Malmo, Landskrona, Helsingborg, Ljungby, Vaxjo, Jonkoping, Linkoping, Norrkoping, Nykoping, Sodertejle, Stockholm, Oslo.   Transportul de persoane pe cursa de retur Norvegia – Romania se efectueaza in fiecare Sambata seara cu plecare din Oslo.

Daca doriti sa plecati  in calatorie din alte localitati  decat cele mentionate mai sus, Comati Psg va  asigura transferul catre statiile principale prin microbuzele proprii sau prin unul din partenerii sai.

Deoarece scopul nostru este sa oferim clientilor doar servicii de calitate va garantam ca fiecare trasport se va desfasura in conditii de maxima securitate si confort.
– fiecare autocar are la bord 4 soferi experimentati / cursa
– autocarele Comati sunt noi, ultramoderne si cu dotari de inalta clasa
– agentii nostrii formeaza o echipa tanara si dinamica care va sta la dispozitie non-stop pentru orice intrebari si nelamuriri.

Pret Transport Norvegia

Cursa de transport international persoane  Romania – Norvegia  este singura la ora actuala in Romania si beneficiaza de preturi pomotionale. Astfel pretul pentru o calatorie catre Norvegia incepe de la  120 de euro. Pentru tarifele cursei Romania – Norvegia puteti accesa site-ul www.comati-psg.ro sectiune preturi .

In cazul in care doriti sa calatoriti  dus-intors pretul biletului este semnificativ redus.

Rezervari Transport Norvegia

Cea mai simpla si eficienta metoda de a rezerva un bilet pentru transportul de persoane catre Norvegia este de a utiliza formularul de rezervare prezent pe site-ul companiei noastre www.comati-psg.ro . Atentie  ! rezervarile trebuie confirmate cu cel putin 48 de ore inainte de plecarea cursei.  Pentru biletele cumparate online puteti beneficia de o reducere de 5 %.

O alta metoda prin care puteti rezerva bilete pentru Norvegia este sa utilzati adresa de email rezervari@comati-psg.ro .
Romania (Bucuresti – Timisoara): +40 729 484 721
Romania (Pitesti – Timisoara): +40 723 501 811
Norvegia: +47 (0) 957 233 30

Daca doriti puteti veni la sediul Comati Psg din Timisoara sau la unul din sediile agentiilor partenere pentru a rezerva o calatorie spre Norvegia.